virtualno vjenčanje

Cocktail Catering by Shankeri

SHA[N]KERI su barmeni koji su putujući i radeći u raznim barovima kako u rodnom Međimurju  tako i u različitim zemljama svijeta, proširili vidike o raznim cocktailima te naučili način pripreme istih. Prožeti iskustvom, bavimo se organiziranjem različitih cocktail događaja (npr. vjenčanja, privatne i poslovne zabave) kao i organiziranjem različitih tematskih događaja. Do sad smo imali prilike biti angažirani od strane Philip Morris-a, Red Bull-a, Roto dinamic-a, Feravina te mnogih privatnih osoba na vjenčanjima diljem Hrvatske.

SHA[N]KERI mogu odraditi vjenčanja, privatne i poslovne zabave bilo kojeg tipa do 500 uzvanika tj. gostiju, osmisliti koktel kartu, odraditi edukacije vezane za koktele, način i tehniku pripreme istih, iznajmiti šank i ostalu profesionalnu barmensku opremu.

Lokacija eventa nije bitna jer SHA[N]KERI mogu organizirati event bilo na otvorenom ili zatvorenom prostoru.

SHA[N]KERI su u suradnji sa domaćim proizvođačima likera i vina osmislili i Međimurske koktele na bazi pjenušca uz dodatak slatkih likera te iste izbalansirali različitim začinima. Tako se na njihovom popisu nalaze originalni recepti sa još originalnijim imenima kao što su Žareći Međimurec, Voćna Puca, Kmetska Posla, Trovnati Šus i Beli Međimurec.

Za ostale informacije posjetite naš facebook ili instagram profil.

Galerija fotografija :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *