Virtualno vjenčanje | wedding virtual

Zlatarna A&L

Zlatarska radiona A & L osnovana je 1935 godine. Tvrtka je pokrenuta za proizvodnju nakita od filigrana za potrebe tržišta na Jadranu, te tako postala jedna od poznatijih filigranskih radnji. Stalnim napredovanjem i dolaskom novih generacija i tehnologija, zlatarska radiona A & L otvara maloprodajni prostor u Čakovcu gdje započinjemo sa izradom unikatnog nakita i raznih reparatura na zlatu i srebru. Osnivanjem Republike Hrvatske tvrtka dobiva vlastiti žig proizvođača i kreće u proizvodnju vjenčanog prstenja i unikatnog nakita.

SIMBOL ZAJEDNIŠTVA, VJEČNOSTI I KRUNA LJUBAVI DVOJE LJUDI

MOGUĆNOST KREIRANJA VLASTITOG, UNIKATNOG I POSEBNOG PRSTENA

Sam oblik prstena, zatvoreni krug, oduvijek je predstavljao vječnost, harmoniju, integritet i odanost.

U zlatarni A & L pronaći ćete izbor od preko 600 modela vjenčanog prstenja. Od klasičnih modela, do modela specifičnih oblika i površina. U našoj ponudi nalazi se prstenje različitih širina i debljina, prstenje ukrašeno jednim ili mnoštvom kamenčića, koji će po Vašem izboru biti dijamanti ( briljanti) ili cirkoni te prstenje bez kamenčića.

U zlatani A & L pronaći ćete velik izbor zaručničkog prstenja, uz mogućnost kreiranja vlastitog, unikatnog i jedinstvenog prstena za Vašu djevojku.

U kolekcijama zlatarne A & L zaručničkog prstenja nalazi se prstenje od platine, bijelog, žutog i crvenog zlata te prstenje izrađeno u kombinaciji od dvije ili sve tri boje zlata. Ovisno o Vašim željama, nudimo Vam zaručničko prstenje sa cirkonima i zaručničko prstenje sa dijamantima i ostalim dragim kamenjem.

VJENČANO I ZARUČNIČKO PRSTENJE ZA LJUBAVNU PRIČU BAŠ ONAKVU KAKVU ŽELITE...

Galerija

Kontaktirajte nas ovdje i ostvarite dodatni popust!

Posjetite nas

Zlatarna A & L
Centar vjenčanog prstenja
Adresa: J.J. Strossmayera 8, 40000 Čakovec
Tel: +385 (0) 40 / 633-175
Mob: +385 (0) 91 905 2149
Web: www.zlatarna-al.com
Direktor: Albert Canaj
E-mail: albert@zlatarna-al.com
Radno vrijeme:
PON- PET: 8:00 – 20:00 h
SUB: 8:00 – 13:00 h

TOP